Back to top

Èxit rotund en una nova edició de la Reus-Prades-Reus

El corredor dels Patxanguerus d'Alforja Edgar Piñol Civit i l'atleta d'Ennatura't Helena Sirisi Calro s'han imposat en la modalitat trail.

Més de 600 participants s'han citat a les piscines municipals de Reus per arrancar la 26a edició de la Reus-Prades-Reus. A primera hora del matí (7 h) s'ha donat el tret de sortida de certamen, que compta amb tres formats: la trail (corrent), la caminada tradicional i la curta (d'uns vint quilòmetres menys que el recorregut "original"). Tot i la presència de la pluja en alguns punts del circuit, aquesta no ha impedit que l'esdeveniment avancés amb normalitat.

Els guanyadors

En categoria masculina, Edgar Piñol Civit dels Patxanguerus d'Alforja s'ha imposat en la modalitat trail (5 hores i 6 minuts), seguit d'Òscar Méndez Ferré del CE Trail Tarraco (5 hores i 8 minuts) i de Floria Martínez Torres del Club Excursionista Montblanc (5 hores i 13 minuts). En la caminada, Luís Vázquez Grillo, Pere Pinel Garcia i Carlos Garrido Gutiérrez han encapçalat la classificació; mentre que en la Curta, Òscar Porres Folch, José Luís Vázquez Galera i Jordi Gabriel Castellví han estat els primers classificats.

Pel que fa a la categoria femenina, Helena Sirisi Calero d'Ennaturat ha estat la guanyadora en la modalitat trail (6 hores i 41 minuts), seguida de Lucy Brooks del CE Trail Tarraco (6 hores i 48 minuts) i de Margarita Mateu Jiménez (7 hores i 6 minuts). En la caminada, Magdalena March Jardí, Marta Garcia Càmara i Ana Maria Vidal Vicente han estat les tres primeres classificades; mentre que Alba Canet Miquel, Noelia Laura Ruiz Sanz i Emma Tortajada Borrell han format el podi de la Curta.

Paraules clau:

Notícies relacionades