Back to top

Guanyar per començar bé el 2021

El CD Riudoms torna a la competició després de veure com el temporal Filomena li va ajornar el partit de la setmana passada a Saragossa. Les riudomenques rebran un dels equips forts del grup, el Sant Gabriel, amb l'aspiració de continuar amb la bona ratxa del final del 2020.

Partit difícil per començar el 2021. El CD Riudoms rebrà la visita del Club Deportiu Sant Gabriel, segones de la Primera Nacional i una de les favorites a la lluita per l'ascens a la lliga Reto Iberdrola. L'equip entrenat per Raúl Lucha afronta aquest duel amb l'objectiu de seguir amb la bona dinàmica que van aconseguir en els darrers partits de l'any passat.

L'empat contra el Girona FC (2-2) i la victòria contra el Pallejà CF (1-0), conjuntament amb què les del Baix Camp estan fora de la zona de descens, són arguments que motiven l'equip a l'hora de preparar el partit.

CD Riudoms quarta jornada

Les riudomenques havien de disputar el primer partit de l'any la setmana passada a Saragossa, però la Filomena ho va impedir. El Club Deportiu Riudoms - Club Deportiu Sant Gabriel es disputarà aquest dissabte a partir de dos quarts de quatre de la tarda.

Paraules clau:

Notícies relacionades