Back to top

Ja es coneix l'ordre d'actuació de la Diada del Mercadal

La Diada se celebrarà dissabte, 7 d'octubre, a partir de les 17:00 h. Seran 5 rondes, més 1 de pilars, amb un màxim de 3 castells carregats-descarregats per colla

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus ha estat l'escenari del sorteig de l'ordre d'actuació de les colles participants a la Diada del Mercadal, que es farà el dissabte dia 7 d'octubre, a partir de les 17:00 h. 

Les colles entraran a plaça mitja hora abans i actuaran seguint el següent ordre:

  1. Colla Jove Xiquets de Tarragona
  2. Xiquets de Reus
  3. Castellers de Vilafranca
  4. Colla Vella dels Xiquets de Valls
  5. Capgrossos de Mataró

Durant el sorteig de l'ordre s'ha fet públic el cartell de la Diada, que l'ha realitzat la dissenyadora i castellera dels Xiquets de Reus Gemma Balsells. 

Sorteig Diada Castellera Mercadal

La Diada començarà puntualment a les 17:00 h, amb l'Himne dels Segadors, interpretat pels grallers de les colles participants. El format de la Diada és de 5 rondes, més 1 de pilars, amb un màxim de 3 castells carregats-descarregats per colla. 

Independentment dels pilars de mèrits, la Diada finalitzarà amb un Pilar de 5 per part de totes les colles. Pep Llauradó, president de la Colla Castellera Xiquets de Reus, ha posat en valor el treball conjunt entre l'Ajuntament i l'entitat per poder fer a Reus cada dos anys una Diada d'aquesta embergadura, que va començar el 1993 i que actualment està ja totalment consolidada al calendari casteller. 

En aquesta XVIa edició de la Diada del Mercadal, el recordatori és obra de la ceramista i castellera dels Xiquets de Reus, Gemma Molero.

Paraules clau:

Notícies relacionades