Back to top

Jugadors de bitlles estrenen el nou camp remodelat de Castellvell

El camp ha passat de tenir 3 a 12 pistes, i ha construït una caseta per oferir serveis bàsics als usuaris

Castellvell del Camp ha inaugurat el nou camp de bitlles situat a l'avinguda President Companys, un projecte que estava sobre la taula des de feia anys. Els actes d'inauguració han incorporat la celebració d'un Torneig d'històrics, una tirada de bitlles infantil i un homenatge a Benjamí Martorell, del Club de Bitlles de la població.

Autoritats i membres de clubs de bitlles del Baix Camp i el Priorat han assistit a l'acte inaugural d'un equipament que s'ha ampliat amb més pistes, passant de tres a dotze, i amb una caseta de serveis. El nou camp permetrà que la població pugui acollir competicions, de manera que Castellvell es convertirà en un referent en les bitlles catalanes al Camp de Tarragona.

jugant a les bitlles catalanes, castellvell

Homenatge a Benjamí Martorell

El camp porta per nom Benjamí Martorell, en homenatge a un membre històric del Club de Bitlles de Castellvell que va morir l'any 2020. Segons el president del club, cal donar un impuls als més joves perquè s'animin a practicar aquest esport. 

Forma part d'un projecte més ambiciós

L'equipament és la primera fase d'un projecte més ampli que preveu reordenar l'espai i convertir-lo en un parc multifuncional. Amb una totalitat de 1.200 metres quadrats, l'objectiu és que l'espai també pugui acollir activitats per a la canalla i altres tipus d'esdeveniments, per això era necessària la construcció d'una caseta amb serveis de cafeteria, lavabos i magatzem. Les obres de remodelació han tingut un cost d'uns 28.500 euros

Paraules clau:

Notícies relacionades