Back to top

La Champions 23/24 podria mantenir el format d'enguany

Tot apunta que la màxima competició continental de l'hoquei patins continuarà amb el mateix format: rondes prèvies i una fase de grups definitiva de cara al segon tram de la temporada.

Ja en plena segona setmana de juliol, es continua sense conèixer de manera oficial quin serà el format de la Champions League de la temporada vinent. Tot i que, ara fa un mes, fonts de la World Skate Europe van explicar a aquest mitjà que volien tenir definit el format a finals de juny, encara no hi ha notícies al respecte. 

Des de Canal Reus els podem explicar que tot apunta que la Champions mantindrà el format de competició del curs 2022/2023, és a dir, unes rondes prèvies i una fase de grups definitiva. De fet, l'únic possible canvi respecte a la temporada passada arribaria en el tram final del torneig: es passaria de jugar una final a vuit a una eliminatòria de quarts de final d'anada i tornada i una final a quatre. Un canvi que, insistim, encara no és oficial. 

Descartant el format que volen els grans clubs

D'aquesta manera, el format preferit pel Reus i la resta de grans clubs europeus (dos grups de vuit i una final a vuit), continuarà guardat en un calaix una temporada més. Això sí, tot sembla indicar que, un cop acabada la temporada 23/24, aquesta idea de Champions League es tornarà a posar sobre la taula.

Paraules clau:

Notícies relacionades