Back to top

Final a quatre i quarts a doble partit: el format de la Champions d'hoquei

Es manté el format de rondes prèvies i fase de grups, però la fase final passa a ser una final a quatre en lloc d'una final a vuit com la d'aquest passat curs: s'afegeixen uns quarts de finals previs amb partits d'anada i tornada.

La Lliga Europea, la Champions de l'hoquei patins, per aquesta temporada 2023/2024 manté bàsicament el format de la passada edició, amb el canvi important que no hi haurà final a vuit, sinó que es farà una final a quatre i uns quarts de final d'anada i tornada. El pròxim 11 d'agost es farà el sorteig de la primera fase que es jugarà del 13 al 15 d'octubre, mentre que la segona està prevista del 3 al 5 de novembre i, on si res canvia, haurà de participar el Reus Deportiu Virginias.

La fase de grups amb quatre grups de quatre equips s'iniciarà el 30 de novembre. Hi seran els vuit millors de la segona fase prèvia i els vuit equips que ja estan classificats pels resultats de la passada edició. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final d'anada i tornada que es jugaran el 14 de març i el 4 d'abril del 2024 i la final a quatre està prevista l'11 i el 12 de maig.

D'aquesta manera, el format preferit pel Reus i la resta de grans clubs europeus (dos grups de vuit i una final a vuit), continuarà guardat en un calaix una temporada més. Això sí, tot sembla indicar que, un cop acabada la temporada vinent, aquesta idea de Champions League es tornarà a posar sobre la taula.

Paraules clau:

Notícies relacionades