Back to top

La Cooperativa de Cambrils proposa reformular l'acord de pagament vigent

Aquest dimecres es complien 6 anys des que la secció de crèdit de la Cooperativa de Cambrils va fer fallida. Ara ha anunciat que al gener presentarà una proposta al Jutjat Mercantil de Tarragona amb dues opcions per retornar el capital pendent.

La Cooperativa de Cambrils ha proposat reformular l'acord de pagament vigent. Fins al moment s'han pagat uns 19 milions d'euros, i, per tant, encara s'han de retornar 13,5 milions a les persones afectades.

Tenint en compte els pagaments pendents, la Cooperativa ha plantejat ara dues possibilitats als afectats per fer-ho. L'opció A, seria cobrar el 67% en 10 anys i la B, cobrar el 100% en 14 anys.

Les persones afectades, però, no poden començar a triar fins que el Jutjat Mercantil aprovi la tramitació del nou conveni, i aquest no pot tenir el vistiplau fins a haver aconseguit el 10% d'assignatures amb relació al capital pendent i un 65% del total del capital afectat.

L'Assemblea es reunirà al gener

Amb tot, i si la pandèmia ho permet, l'Assemblea té previst reunir-se al gener per veure la documentació que falta i analitzar així la proposta de la Cooperativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades