Back to top

La CUP anuncia els sis primers noms de la llista electoral

Sara Estalella serà la cap de llista de la formació anticapitalista a Cambrils.
Sara Estalella

Sara Estalella liderarà la llista de la CUP de Cambrils per les eleccions del 26 de maig. Així s'ha fet públic aquest dilluns, a través de les xarxes socials de la formació anticapitalista. Estalella serà acompanyada per Francesc Bermúdez, Marc Gomez, Rosa Sabaté, Iris Esteban i Xavier Castellví en els següents llocs de la llista.

cup

Sara Estalella és fotògrafa des de fa més de sis anys i des de l'1 d'octubre forma part del CDR. També és militant al Casal Popular El Polvorí, Endavant Baix Camp i el col·lectiu feminista. En el cas de Francesc Bermúdez, professionalment es dedica a l'àmbit social i és militant d'Endavant Baix Camp, del CDR i soci del Casal Popular cambrilenc. Pel que fa a Marc Gomez, és biòleg, enginyer biomèdic i guionista, mentre que Rosa Sabaté va estudiar Disseny d'Interiors i Geografia. Iris Esteban és la presidenta del Casal Popular El Polvorí i va formar-se en la realització de projectes audiovisuals i espectacles. La sisena posició l'ocupa Xavier Castellví, qui s'ha dedicat professionalment a diversos aspectes del turisme.

Segons la formació cupaire, en un primer moment la seva intenció no era la de presentar-se als comicis, sinó la de consolidar-se com a grup. Després de diverses assemblees obertes, finalment l'opció majoritària va ser la de deixar de ser nucli de suport per passar a ser formació política. Els anticapitalistes s'autodefineixen com un nou vessant de l'esquerra independentista i apunten que el seu objectiu principal no és el de l'entrar al consistori, sinó el de fer feina des de fora. Ara bé, en cas d'entrar a la casa de la vila, asseguren que els dos fronts aniran de la mà.

Notícies relacionades