Back to top

La CUP critica la pujada de la llum amb una acció reivindicativa

Els cupaires han encartellat la seu de Endesa a la capital del Baix Camp.

La CUP de Reus ha protagonitzat aquest dijous una encartellada a les instal·lacions d'Endesa de la capital del Baix Camp. L'acció s'emmarca dins de la campanya conjunta del partit a tot Catalunya per tal de denunciar l'augment del cost de la electricitat.

Els cupaires consideren aquesta pujada com un abús de poder per part de les empreses energètiques i critiquen el govern de Reus per aprovar una ordenança en la que es prohibeix l'ús d'electrodomèstics a la nit. En aquest sentit, Edagar Fernàndez, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Reus a titllat de "surrealista" aquesta ordenança recalcant la contradicció que suposa amb "les campanyes que fan per dient-nos que fem rentadores a les nits". 

un participnat en l'acció reivindicativa "Ens Roben" enganxant un cartell

La CUP també critica la persecució policial durant les accions

En l'acció hi han participat prop d'una vintena de persones on han enganxat cartells amb el lema "Ens Roben" als vides de la ser de l'empresa energètica.

Cartells enganxats dins l'acció reivindicativa de la CUP

Tot plegat amb la presencia dels Mossos d'Esquadra que han identificat a la portaveu del grup municipal a Reus, Marta Llorens i al mateix Edgar Fernàndez que ha destacat que "ja fa molts mesos que els Mossos d'Esquadra tenen una mania persecutòria cap a nosaltres i no ens deixen fer cap mobilització sense identificar els militants de l'Esquerra Independentista".

Paraules clau:

Notícies relacionades