Back to top

La cúpula immersiva OH! s'instal·la al Port de Tarragona

L'espai ofereix un seguit d'activitats artístiques, educatives i culturals per a totes les edats, per tal de crear consciència ecosocial en un context de crisi climàtica com el que s'està vivint. La cúpula, que és itinerant, estarà al Refugi 1 del Moll de Costa fins al proper 30 d'abril.

Set experiències artístiques i culturals, una cúpula i una espectacular posada en escena, tot plegat és el que es pot trobar a la Cúpula de la Sostenibilitat, una proposta itinerant impulsada per Còdol Educació per tal de crear consciència mediambiental en un context de crisi climàtica. És per això que sota el nom OH! S'han creat experiències per a tots els públics, des de sortides escolars, fins a equips professionals d'empreses, passant pel públic familiar o per a grups de docents.

Tot plegat passa en una cúpula geodèsica de deu metres de diàmetre ubicada ara al Port de Tarragona. A dins de l'espai, i a través de projeccions 360 graus, juntament amb el disseny artístic, la música i la narració, s'aconsegueix aquesta experiència immersiva per tal que impacti en l'emoció, generi reflexió i convidi a l'acció.

La Cúpula de la Sostenibilitat estarà ubicada al Refugi 1 del Moll de Costa fins al 30 d'abril i es pot participar fent una inscripció prèvia a la pàgina web de Còdol Educació.

Paraules clau:

Notícies relacionades