Back to top

La dansa de Roseta Mauri, protagonista a la Nit dels Museus

Reus obrirà les portes de 13 espais culturals i patrimonials aquest dissabte 18 de maig amb motiu de la Nit dels Museus i del Patrimoni de la ciutat. Amb el propòsit de commemorar el Dia Internacional dels Museus, s'oferiran visites nocturnes als diferents espais patrimonials i es faran activitats relacionades amb la dansa i l'Any Roseta Mauri.
Nit dels Museus

La Nit dels Museus torna per tercer any consecutiu amb tretze espais culturals i patrimonials de la ciutat que obriran les seves portes fins ben passada la mitjanit. El Campanar, el Palau Bofarull o el Museu Salvador Vilaseca són alguns dels espais que rebran les visites del públic, tots ells de manera gratuïta. El Centre de la Imatge Mas Iglesias i l'Estació Enològica "La casa del Vi i el Vermut" s'incorporen a la llista d'espais patrimonials d'aquesta edició. Una experiència que inclou diverses activitats culturals que tenen la dansa com a fil conductor amb motiu de l'Any Roseta Mauri.

La nit dels Museus i del Patrimoni, que commemora el Dia Internacional dels Museus, porta com a novetat l'obertura dels establiments comercials fins a les dotze de la nit. Els comerços que poden adherir-se a aquesta iniciativa són aquells situats a la zona d'influència dels equipaments culturals. L'esdeveniment vol superar els sis mil visitants de la passada edició, per la qual cosa l'entrada és lliure i gratuïta a tots els espais inclosos aquells que necessiten reserva prèvia.

Paraules clau: