Back to top

La DOQ Priorat i la DO Montsant revaliden les seves presidències

Salustià Álvarez i Pilar Just seguiran treballant per objectius comuns entre els dos segells reguladors, com la promoció de les seves marques i pel control i la qualitat dels seus vins

Salustià Àlvarez ha estat reelegit president de la DOQ Priorat un cop més després d'una dilatada trajectòria en el seu càrrec i amb única candidatura presentada sota el nom Associació Vinícola Catalana/ Unió de Pagesos. D'aquesta manera, la presidència d'aquest col·lectiu viticultor de priorat vol continuar amb la feina feta en els darrers anys pel que fa a la identificació de les seves vinyes i cellers, vetllar pels drets i deures dels associats així com pel control de possibles fraus a més de promocionar la marca DOQ Priorat.

Qui també revalida el càrrec és Pilar Just en la presidència de la DO Montsant. Just repeteix en un tercer mandat amb una llista unitària amb la representació d'un gran ventall de diversitat empresarial d'aquest territori. Just considera que el principal repte de la DO és el de seguir situant-se en el món del vi a través de la promoció de les seves marques, el coneixement dels seus cellers, continuar treballant per garantir la qualitat i el control del seu vi i evitar casos com el de Reservas de la Tierra.

Paraules clau:

Notícies relacionades