Back to top

La falta d'entesa sobre Hard Rock provoca unes noves eleccions catalanes

Des de Salou, màxims defensors de la iniciativa econòmica, creuen que aquest projecte ha jugat un paper de "moneda de canvi" per raons "polítiques partidistes".

Fa mesos, i fins i tot anys, que Hard Rock està sota les mirades de tothom. D'una banda, molts agents polítics i econòmics defensen que l'arribada d'aquest projecte a la Costa Daurada portarà llocs de treball i l'estabilitat de l'economia. De l'altra, col·lectius socials i ecologistes estan en contra d'aquest macroprojecte que, segons defensen, tindrà efectes negatius per a la ciutadania.

Sigui com sigui, la realitat és que la falta d'entesa que també s'ha viscut al Parlament sobre aquest tema, ha portat que no s'hagin aprovat els pressupostos i que s'hagin avançat les eleccions autonòmiques. Un fet que, des de Salou, màxims defensors del projecte, creuen que es deu a "estratègies partidistes".

Pere Granados, alcalde de Salou, es mostra convençut que aquestes noves eleccions permetran un canvi de rumb que farà veure la llum a aquest projecte. Una iniciativa turística que també ha estat defensada per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura. Ara, comença una nova campanya electoral catalana on caldrà veure quin és el paper que juga el projecte de Hard Rock.

Paraules clau:

Notícies relacionades