Back to top

La Festa Major del Camí de Cambrils torna al carrer amb molta música, foc i tradició

El Parc de Pinaret serà un dels escenaris principals del programa festiu, que es portarà a terme entre el 27 d’agost i el 15 de setembre

La regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, i representants de les diferents entitats festives de Cambrils han presentat avui la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, que torna al carrer carregada de música, foc i tradició. Una festa que s’ha adaptat a la situació actual, seguint totes les mesures de seguretat, però no ha renunciat a les tradicions populars, als concerts o als espectacles familiars, buscant noves fórmules per recuperar alguns actes com el Seguici festiu, la Nit del Foc o el ball parlat dels Vileros i Mariners.  

El programa inclou prop d’una trentena d’activitats amb una àmplia varietat de propostes per tots els públics i aposta pel Parc del Pinaret com un dels escenaris principals per poder controlar millor l’aforament i les distàncies. Els altres espais de la festa a l’aire lliure seran el pati de l’Ermita, la plaça del Setge, els carrers del Barri Antic, la plaça de l’Ajuntament, la plaça Mossèn Joan Batalla i el Parc del Pescador.  

Programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí 2021

El programa comença el 27 d’agost amb actes previs que ja són clàssics de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí i s'allargarà fins al 15 de setembre. Entre els actes més destacats hi trobem la (No) Nit del Foc del 4 de setembre, que es recupera amb un format i horari adaptat a la plaça del Setge amb la participació de les colles locals. 

No es podrà celebrar la Diada Castellera però, el 5 de setembre al pati de l’Ermita hi haurà un concert, audició i exposició d’instruments tradicionals a càrrec de la companyia d’espectacles Traüt i un concert de gralles de Canya d’Or. També es manté el ja clàssic concert de Miquel del Roig.

doctor prats massa bé

Tot i que la tradicional pujada de la Galera no serà possible, la bèstia de Foc farà acte de presència i serà una espectadora de primera. Sí que s’oficiarà la missa solemne concelebrada a l’Ermita de la Mare de del Camí i es farà l’ofrena de flors dins del santuari. 

D’altra banda, el popular concert de la Diada al Parc del Pinaret s’ha transformat en dues actuacions que s’oferiran per separat i amb el públic assegut dels artistes Suu i Xavi Sarrià. El 12 de setembre Doctor Prats portarà el seu directe sorprenent i energètic “Massa bé Tour” al Parc del Pinaret, en el que serà el concert final de Festa Major.

Consulta el programa sencer

Paraules clau:

Notícies relacionades