Back to top

La fira ExproReus celebra la 49a edició

Des de dijous i durant tot el cap de setmana, el recinte de la fira de Reus ha acollit la 49a edició de l'Expro Reus. La fira d'expositors multisectorial ha reunit prop de 150 empreses. El sector més destacat ha estat el de l'automòbil, que ha ocupat més de la meitat de la superfície del recinte. També hi han participat empreses de salut, llar, restauració i tecnologia.
Entrada Fira ExproReus

Per al mercat de l'automòbil, l'ExproReus és una cita destacada en el calendari comercial. El sector que, tancava el mes de setembre en positiu després de tot un any de caiguda, ha aprofitat la fira un any més per promocionar la seva producció.

Les preguntes més freqüents per part dels visitants han girat entorn a les noves tecnologies aplicades als automòbils. També hi ha estat present el comerç de motocicletes i microcotxes. Un mercat que ha viscut i viu un fort creixement en els darrers anys.

En l'edició d'enguany s'ha potenciat l'oferta gastronòmica, que s'ha obert al públic un cop tancada la fira sense necessitat de pagar entrada. Per una assistència majoritàriament de caire familiar, no hi ha faltat tampoc la zona infantil amb tallers i activitats per als més petits.  

Zona infantil ExproReus

Els expositors valoren positivament l'afluència de públic, que en alguns moments de les jornades ha format cues considerables a l'entrada del recinte.

Paraules clau:

Notícies relacionades