Back to top

L'exproReus genera un impacte econòmic de 12 milions d'euros

La fira de les fires ha arrancat aquest dijous 10 d'octubre i s'allargarà fins al diumenge 13 d'octubre.
Un dels vehicles exposats a l'exproReus

L'exproReus ja s'ha convertit en la mare de les fires. I és que enguany celebra, ni més ni menys, que 49 anys. Gairebé mig segle sent un gran aparador comercial.

Sobretot, per al sector de l'automòbil. De fet, l'automoció ocupa més de la meitat dels 20.000 m² de superfície que té la fira. Un sector que ha tancat aquest mes de setembre amb positiu, després de 12 mesos amb resultats negatius. Unes xifres que segons el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, fan preveure uns bons resultats durant aquesta exproReus.

No obstant això, l'automoció no és l'únic sector que s'exposa a l'exproReus. De fet, a aquesta fira se l'ha arribat a considerar com la fira catalana del consumidor. I és que trobem des d'automòbils, a mobles per a la llar, aparells tecnològics o bé expositors relacionats amb l'àmbit de la salut. Un volum d'expositors que, segons la regidora d'Economia de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, generen un impacte econòmic de 12 milions d'euros.

Punt de networking

Pallarès també destaca que l'exproReus s'està convertint en un punt de networking. I és que per als expositors i professionals, la fira és un molt bon lloc de trobada per a fer nous negocis i crear vincles amb altres empreses del mateix sector o bé de sectors ben diversos.

Paraules clau:

Notícies relacionades