Back to top

La Fira Medieval genera diferents sensacions

El passeig Misericòrdia ha acollit per 5è any consecutiu la Fira Medieval de Reus. El certamen està emmarcat dins de les festes del barri Monestirs i durant tot el cap de setmana s'ha pogut veure diverses parades d'artesania i productes de proximitat. La fira però ha generat malestar entre els veïns per la gestió de l'esdeveniment. Des de l'entitat veïnal asseguren que l'empresa organitzadora no ha complert amb alguns termes del contracte.
La Fira Medieval genera diferents sensacions entre el públic

Productes gastronòmics i de proximitat, articles d'artesania o una zona per menjar. És el que s'ha pogut veure a la Fira Medieval de Reus que durant tot el cap de setmana ha estat instal·lada al passeig Misericòrdia. El certamen ha acollit visitants vinguts de poblacions veïnes i paradistes que han vingut a donar a conèixer els seus articles artesans. L'oportunitat de donar a tastar el producte i tenir una relació més pròxima amb els visitants és el que fa especial aquest tipus de fires.

La fira ha acollit gairebé una desena d'espais entre estands i zones gastronòmiques i malgrat ser menys parades de les esperades, els visitants han gaudit del certamen que ja fa 5 anys que se celebra a la ciutat dins de la Festa Major del barri Monestirs.

El certamen però ha generat discrepàncies entre els veïns de l'associació Barri Monestirs. L'entitat ha assegurat a Canal Reus que l'empresa externa encarregada de l'organització de l'esdeveniment "no ha complert alguns dels termes acordats". Denuncien sobretot el nombre de parades participants, arribant a la cinquantena els estands que s'esperaven, així com la falta de música.

Paraules clau:

Notícies relacionades