La Fundació marxa amb les mans buides de Llerona

Els gols han arribat durant els primers vint minuts del partit. Les reusenques han tingut opcions per empatar, però la pilota no ha entrat (2-1).

Després d'una victòria i un empat, la Fundació Futbol Base Reus tancava l'any visitant un rival directe en la lluita per la permanència, el Llerona. Rival que des d'un primer moment ha dificultat les opcions de victòria roig-i-negra a base de transicions. Al minut 13, Aitana Zambrano ha avançat les locals en el marcador, però la resposta de l'equip de Marc Mestres ha arribat pocs minuts després (1-0). Les reusenques han forçat una vermella a la frontal de l'àrea i Nil Figueras ha aprofitat la falta per fer l'empat (1-1).

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

L'alegria ha durat poc, perquè tres minuts més tard, Sandra Pons ha fet la segona i última diana del Llerona (2-1). La Fundació, que ha acabat jugant amb superioritat per dues expulsions locals, ha tingut opcions per fer l'empat, però la pilota no ha entrat i les ganxetes han tancat l'any sense sumar. Amb aquesta derrota, la Fundació Futbol Base Reus acaba el 2023 de l'ascens a Preferent en la desena posició amb 15 punts. El pròxim duel de les ganxetes serà contra el Pallejà el 14 de gener.