Back to top

La Fundació Privada Reddis lliura 13 beques de mobilitat als estudiants de la URV

La dotació total de la beca ha estat de 10.500 € destinats a la Facultat d'Economia i Empresa

La Fundació Privada Reddis ha lliurat 13 beques als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV que han realitzat una estada a l’estranger durant el curs 2020/2021. Unes beques que, com cada any, premien l’excel·lència i permeten que diversos estudiants puguin gaudir de l’experiència d’estudiar en una universitat estrangera.

Enguany la dotació total de la beca ha estat de 10.500 €, la qual es reparteix entre els 13 estudiants en funció del nombre de mesos que han realitzat l’estada. Aquest curs hi ha hagut un total de 3 alumnes que han gaudit d’una estada d’un any i 10 que han gaudit d’una estada d’un quadrimestre. Els països que els estudiants han escollit per a realitzar les seves estades han estat majoritàriament europeus, però també hi ha hagut alguns alumnes que s’han decidit pel Canadà.

Les universitats escollides pels alumnes d’aquest curs 2020-2021 han estat:

  • Dublin City University
  • Università Cattolica del Sacro Cuore
  • Ekonomickà Univerzita v Bratislave
  • NEOMA Bussiness School
  • University of the West of Scotland
  • Université du Québec a Montréal
  • University of Economics in Bratislava

L’acte ha estat presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Antonio Terceño, el responsable de Relacions Institucionals de la FCEE, Albert Fonts, i el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens. El patró de la Fundació Gerard Jara, Fundador i CEO del grup CANDOR, ha compartit la seva experiència com a exalumne becat per la Fundació Privada Reddis fa 20 anys amb els alumnes becats.

La Fundació Privada Reddis i la Facultat d’Economia i Empresa 

La relació entre la Fundació Privada Reddis i la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, en relació amb la mobilitat dels estudiants, va començar el curs 1995/1996. Però, molts anys abans, el 1988, any de la creació de la FCCE, la Fundació ja va començar a donar suport al col·lectiu de professors a través de la formació d’aquests, amb la voluntat de fer créixer la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials des dels seus inicis.

Durant aquests 26 anys, la Fundació ha becat a un total de 562 estudiants, que han rebut la Beca Reddis per haver participat en els programes de mobilitat de la FCEE, per un import global de 356.170 €. La col·laboració amb la Fundació Privada Reddis ha fomentat també l’establiment de programes d’estudis comuns amb altres universitats estrangeres que, mitjançant l’enviament d’estudiants de les nostres comarques, ha permès la consolidació de les relacions de la Facultat amb més de cinquantena universitats estrangeres.

Paraules clau:

Notícies relacionades