Back to top

La Fundació puja a Preferent

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat al club reusenc que ha assolit l'ascens a Preferent. Una promoció que ha arribat a només tres dies de començar la temporada.

És una notícia que ha arribat pocs dies abans de l'inici de la temporada, però que ha estat celebrada amb escreix. La Fundació Futbol Base Reus ha aconseguit l'anhelat ascens a Preferent tres mesos després d'haver acabat el curs 2022/2023, un any estratosfèric on l'equip de Marc Mestres va quedar segon amb 97 punts, amb un balanç de trenta-dues victòries, un empat i una derrota. 

Què ha passat?

Anem a pams. Fins al passat divendres el Riudoms no va conèixer les seves rivals a la Tercera Federació (una categoria per sobre de Preferent). I tal com els vam explicar, el calendari no estava complet, ja que faltaven dues vacants per omplir. Doncs bé, una d'aquestes places és per l'AEM "B" de Lleida, equip que havia de jugar a Preferent i que, amb el seu ascens, ha provocat un efecte dominó que ha acabat amb la promoció de categoria del Reus

Les rivals

D'aquesta manera, l'equip roig-i-negre ja coneix els setze equips contra qui competirà el curs 23/24 (sí, serà una lliga imparella). Les rivals de la Fundació són el Llerona, el Martinenc, el Porqueres, el Girona, la Guineueta, el Cerdanyola, el Sant Cugat, la Fundació Futbol Badalona, el Mataró, el Viladecans, el Terrassa, el Santa Susanna, la Roca, el Pontenc, el Pallejà i el Levante las Planas B. 

El debut serà aquest mateix diumenge (12 h) al camp del Cerdanyola, mentre que la jornada següent l'equip descansarà. L'estrena a l'Estadi serà el 23 de setembre contra el Fundació Futbol Badalona

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades