Back to top

El Seagull, primer rival del Riudoms a la lliga

No ha estat fins aquest divendres (una setmana abans de l'inici de la lliga) que la Federació ha publicat el calendari. Un calendari que està a mitges, perquè hi ha dues places vacants que s'han d'omplir.

La confecció del grup 3 de la Tercera Federació, l'antiga Primera Nacional, ha comportat inconvenients a la Federació Espanyola de Futbol. Fins a tres equips han renunciat a disputar la categoria (Osca B, Logroño i Oyonesa). Una situació que ha provocat que el calendari no s'hagi fet públic fins aquest divendres, a una setmana de l'inici de la temporada. De fet, el Valdefierro aragonès és l'únic equip que ha entrat al grup en substitució de l'Osca. Per tant, ara mateix queden pendents dues vacants per omplir.

Finalment, el debut del Riudoms serà lluny de casa, a Badalona i contra el Seagull. Un desplaçament "proper" tenint en compte que les de Raúl Lucha podrien haver jugat a les Balears, Aragó o País Valencià. Precisament, la manca de calendari fins aquest divendres ha provocat inconvenients esportius i logístics al club. 

Últim amistós

El Riudoms jugarà l'últim amistós de la pretemporada aquest dissabte al municipal riudomenc contra la Guineueta, un conjunt que milita a Preferent, una categoria per sota del conjunt de Raúl Lucha.

Paraules clau:

Notícies relacionades