Back to top

La Fundació Reddis lliura 19 beques de mobilitat a estudiants de la URV

Aquest curs, la dotació total de la beca ha estat de 12.000 €

La Fundació Privada Reddis va fer entrega de 19 beques de mobilitat als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV que van dur a terme una estada a l’estranger durant el curs 2022/23. Aquestes beques reconeixen l’excel·lència acadèmica i faciliten que els estudiants puguin beneficiar-se de l’enriquidora experiència d’estudiar en una universitat estrangera.

Aquest curs, la dotació total de la beca ha estat de 12.000 €, la qual es reparteix entre els 19 estudiants en funció del nombre de mesos que han realitzat l’estada. Dels alumnes becats, 5 han realitzat una estada d’un any i 14 una estada d’un quadrimestre.

Els països que els estudiants han escollit per a realitzar les seves estades han estat majoritàriament europeus, algunes de les universitats escollides pels alumnes d’aquest curs 2021-2022 han estat: Université Paris Cité; University of the West of Scotland; Ekonomická Univerzita v Bratislave; Università degli Studi di Torino.

L’acte ha estat presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Antonio Terceño; la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus, M. Pilar López Bastida; el responsable de Relacions Institucionals de la FCEE, Albert Fonts i l’exalumna i especialista en coaching laboral, Anna Iglesias.

Paraules clau:

Notícies relacionades