Back to top

La Fundació sobreviu a la liquidació del CF Reus

El futbol base roig-i-negre no es veu afectat per la liquidació del CF Reus. La Fundació Futbol Base Reus continuarà al peu del canó, després que l'entitat es creés expressament per salvar la base del club centenari

La Fundació Futbol Base Reus seguirà existint i competint amb els seus equips, femenins i masculins, i amb el Genuine. La liquidació del CF Reus no afecta de manera directa en el dia a dia de la Fundació.

De fet, el motiu de la creació de l'entitat el maig del 2019 era el de garantir el futur dels integrants que formaven part de la pedrera del Club de Futbol Reus Deportiu, que llavors es trobava en perill davant del futur incert que hi havia amb el club roig-i-negre.

La Fundació va arribar a un acord amb l'administrador concursal, aconseguint els drets de gestió del futbol base femení i masculí, l'equip Genuine, i alhora la independència econòmica dels mateixos respecte a la Societat Anònima Esportiva.

ffbr

La temporada actual, en marxa

Pel que fa a la competició, els juvenils femení i masculí s'han vist afectats per les restriccions de no competir durant quinze dies per part del PROCICAT. Són els dos equips referents de l'entitat, i ambdós, competeixen a la preferent. En la primera jornada, el femení va empatar a 2 contra l'Igualada, mentre que el masculí va perdre 2 a 1 contra l'Atlètic Segre.

L'entitat no compta amb equips sèniors, però aquesta temporada la Fundació havia de treure un primer equip femení amateur, però la pandèmia ha obligat a posposar-ho.


kia

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades