Back to top

La Ganxet Pintxo recupera el pols i es posa a nivells de prepandèmia

Després de tres edicions d'haver-se de suspendre per la crisi sanitària, la Ganxet Pintxo ha tornat amb força i ha omplert de nou els carrers del centre de Reus.

La divuitena edició de la Ganxet Pintxo ha acabat amb bones sensacions tant pels establiments que hi han participat com pels ciutadans, que han respost amb moltes ganes a la iniciativa després de dos anys d'aturada per la pandèmia. Des de la Cambra de Comerç reconeixen que estan sorpresos davant l'èxit que ha tingut la recuperació de la ruta gastronòmica, ja que la prudència davant la situació epidemiològica els generava dubtes sobre si la proposta atrauria molta gent o no. Al final, i coincidint amb el desè aniversari de l'arrencada de la proposta gastronòmica, la ganxet pintxo ha superat totes les expectatives.

La Cambra de Comerç regala el cartell d'aquesta edició

cartell ariel ganxet pintxo

El cartell d'aquesta edició, protagonitzat per Ariel Santamaría i que commemora els 10 anys des de la primera Ganxet Pintxo, ha causat molta sensació. L'alta demanda que ha tingut ha fet que des de l'organització s'hagi decidit crear una edició especial en A3 de la imatge que els interessats poden recollir, gratuïtament, a les oficines de la Cambra, al carrer Boule 2, de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades