Back to top

La Gran Nadala de Canal Reus torna a la plaça del Mercadal

Més de 1.200 xiquets i xiquetes de les escoles de la ciutat han cantat el ‘Fum Fum Fum’

Com cada any, Canal Reus ha arrancat aquest dimecres el Nadal a la ciutat amb La Gran Nadala, un dels esdeveniments més icònics del mes de novembre.

Aquest 2022, La Gran Nadala ha tornat a la plaça del Mercadal després de dos anys en què es va optar per formats alternatius per culpa de les ingerències provocades per la pandèmia. Més de 1.200 nens i nenes de les escoles de la ciutat han cantat el 'Fum Fum Fum' sota la direcció musical de Jordi Salvadó.

Deu anys de la Gran Nadala

la gran nadala 2022

De fet, enguany La Gran Nadala està d’aniversari, i arriba als seus deu anys. Durant tots aquests anys, Salvadó ha estat el director musical de l’esdeveniment i ho celebrava als micròfons de Canal Reus assegurant que “és un honor haver pogut participar en totes les grans nadales i un goig poder dirigir tants nens i nenes que prèviament han estudiat una cançó que forma part del repertori tradicional del nostre país i la nostra cultura”.

Recupera l'emissió en directe

Tot plegat s’ha pogut seguir en directe a través d’un programa especial a Canal Reus. A més, i com cada any, el programa "Va Com Va" estrenarà la setmana vinent el vídeo oficial de La Gran Nadala, que serveix de felicitació de Nadal per a tots els reusencs i reusenques.

Paraules clau:

Notícies relacionades