Back to top

La música, eix central de la Festa Major de Sant Pere

L'Ajuntament de Reus ha presentat el cartell de la Festa Major de Sant Pere 2019. Més de 200 actes que s'allargaran des del 12 fins al 30 de juny. Enguany, la música serà protagonista de la festa amb els concerts d'Els Catarres, Buhos i Ana Belén.
La música, protagonista de la Festa Major de Sant Pere

Reus escalfa motors de cara a la Festa Major de Sant Pere. Més de 200 actes confegeixen la programació d'aquest any, que com a fet anecdòtic, coincidirà amb els actes de Corpus. Alguns dels protagonistes d'aquest Sant Pere seran els Nanos de Reus, que celebren els seus 50 anys o el Ball de Dames i Vells amb motiu del seu desè aniversari. Tot i això, la música tindrà un paper especial, i és que més enllà de Barraques, hi haurà dues nits més de concerts emmarcades en el Festival d'Estiu FAR. "El dissabte 15 de juny tindrem Búhos i Els Catarres a la plaça de la Llibertat, i el 30 de juny tindrem un concert de gran format amb Ana Belén a la plaça d'Anton Borrell", diu la regidora de Cultura en funcions a l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

El cartell d'aquest any està dissenyat per l'artista Joan Dalmau, que ha agafat com a inspiració la tronada de Sant Pere. "És una gran explosió que fa referència a la nostra tronada i un cel blau que representa l'arribada de l'estiu", explica el dissenyador del cartell de Sant Pere 2019, Joan Dalmau.

La programació s'iniciarà el dimecres 12 de juny amb l'Hola Sant Pere, una benvinguda especial a la Festa Major organitzada per Canal Reus i les regidories d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament de Reus.

Festa Major

Paraules clau:

Notícies relacionades