Back to top

La Nit de fer l'Índiu esclata amb el ball de l'Àliga i els gegants Indis

La carpa del Parc de la Festa ha acollit el concert de La Nit de fer l'Índiu, a càrrec de la Banda de l'Índiu i la Banda Simfònica de Reus.

Malgrat la pluja, prop d'un miler de reusencs s'han apropat a la carpa del Parc de la Festa per viure la Nit de fer l'Índiu, un acte que va néixer fa pocs anys, però que ja s'ha consolidat com un dels més esperats de la Festa Major, sobretot entre el jovent.

L'Àliga i els gegants Indis surten a ballar!

Si bé enguany s'ha hagut d'adaptar a la pandèmia, apostant per un format de concert, al final hi ha hagut sorpresa. Després que la Banda de l'Índiu i la Banda Simfònica de Reus toquessin peces festives per amenitzar l'acte, els músics han passat a interpretar el ball solemne de l'Àliga i la sonata dels Gegants de Reus, com a homenatge als amfitrions de la festa. A partir d'aquí, l'Àliga i els gegants Indis han sortit a la pista i amb la cançó de fer l'Índiu han exhibit, eufòrics, una ballada que ha exaltat tot el públic. Aquests han pogut saltar i ballar sense moure's del seu lloc assignat, tal i com marquen les restriccions per la pandèmia.

Per tant, no hi ha hagut cercavila, però els assistents han pogut gaudir veient ballar els gegants Indis i l'Àliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades