Back to top

La nova carretera entre Almoster i la Selva del Camp costarà 5 milions

La renovació de la carretera que unirà Almoster amb la Selva del Camp tindrà un cost de 5 milions d'euros aproximadament i des de la Diputació de Tarragona, es preveu que la seva construcció finalitzi al 2020. L'estudi d'impacte ambiental ha estat clau a l'hora de la seva aprovació.
Renovació de la carretera entre Almoster i la Selva del Camp

Després de diversos anys de polèmica, la construcció de la nova carretera que unirà Almoster amb la Selva del Camp es farà realitat. En total, la Diputació invertirà al voltant d'uns 5 milions d'euros incloent el cost de les expropiacions. Aquest passat divendres, el plenari de la Diputació de Tarragona va aprovar l'Estudi informatiu del condicionament de la carretera i el seu Estudi d'impacte ambiental.

El vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, explica que "la Diputació, dins les seves possibilitats, avui dia té més de 1.100 quilòmetres de carreteres i és responsable de la seva millora i del seu manteniment".

D'entre les diverses propostes que s'han plantejat, i en base als estudis realitzats, l'ens supralocal assegura que han escollit la més òptima des del punt de vista tècnic, econòmic i mediambiental. També detallen que la construcció d'aquesta nova carretera facilitarà la descongestió del trànsit i serà més segura de cara a les inundacions del terreny.

Els alcaldes d'ambdós municipis destaquen la importància que aquest projecte té pel seu futur.

"Crec que pot beneficiar molt tant a Almoster com a la pròpia Selva, a les nostres indústries, empreses, les cooperatives agràries, el comerç...tot això s'ha de veure beneficiat amb la millora de la carretera", comenta l' alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals.

"Fa bastants anys que hi estem treballant i per a nosaltres, com a municipi, és una necessitat vital perquè tenim una intensitat de trànsit de 1700 vehicles", comenta l' alcalde d'Almoster, Àngel Xifré.

El proper pas serà la redacció del Projecte constructiu, la licitació i l'inici de les obres de la carretera, la qual està prevista que quedi acabada l'any 2020.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades