Back to top

La pagesia se sent més forta després de la mobilització al Port de Tarragona

Aquest dimarts i dimecres els pagesos del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han concentrat a les portes del Port de Tarragona.

Una setantena de pagesos han passat la nit a les portes del Port de Tarragona per allargar la protesta que va iniciar-se aquest dimarts, a primera hora del matí. Una mobilització que se suma a les tractorades que ja es van dur a terme la setmana passada, arreu del país, per denunciar la mala gestió de l'aigua en època de sequera, l'excés de burocràcia al sector i també els baixos preus per als productes que deriven en situacions de competència deslleial. 

El balanç de Mossos d'Esquadra, per dimarts, va ser de 500 tractors. Una xifra que ha portat la pagesia a fer una bona valoració de l'acció.

A les 10 h del matí d'aquest dimecres, i després d'una assemblea, s'ha aixecat la tractorada i els vehicles han anat tornant als seus respectius llocs de feina. No es descarta que la setmana vinent els pagesos puguin mobilitzar-se en centres logístics del territori, com podria ser el CIM del Camp. A banda, el dia 21 de febrer hi ha prevista una marxa lenta fins a Madrid.

Paraules clau:

Notícies relacionades