Back to top

La pista de gel, la gran protagonista de Nadal a Reus

Després d’un Nadal 2020 molt limitat per la covid-19, enguany ha tornat l’enyorada pista de gel, i els patinadors i patinadores, a la plaça de la Llibertat.

Com ja és habitual, molts infants, joves i adults de Reus i dels afores aprofiten aquests dies per endinsar-se en el món del gel, amb familiars i amics. L’aforament màxim, aquest cop, es troba al voltant de les 50 persones. Els patinadors entren a la pista amb un penjoll que, quan s’il·lumina de color vermell, indica la fi dels 30 minuts permesos, amb un preu de 7€ (patins inclosos).  

Tot i que la màxima afluència de patinadors es concentra entre les 18h i les 20h de la tarda, aquells qui prefereixen estones de més tranquil·litat s’apropen a la pista en els matins de cap de setmana.Durant el pont de la Puríssima van formar-se llargues cues. Ara, la situació s’ha normalitzat i s’espera que, de cara a les vacances de Nadal, el volum de visitants es reguli i sigui una bona temporada per a la pista de gel de la plaça Llibertat.

La pista romandrà en actiu fins al 9 de gener. El seu horari és de dilluns a divendres: de 17 a 21h del vespre, i dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 14:30h i de 16 a 21h. A més, els dies 24 i 31 de desembre la pista tancarà una hora abans, a les 20h. I els dies 25 i 26 de desembre i 6 de gener es podrà patinar de 10 a 13:30h i de 17 a 21h.

Paraules clau:

Notícies relacionades