Back to top

Ja és Nadal a Reus

La ciutadania reusenca es mostra entusiasmada amb la il·luminació nadalenca d'enguany i prepara un Nadal farcit de regals.

Primer cap de setmana d’ambient nadalenc a la capital del Baix Camp. El centre de la ciutat s’ha omplert de passejadors que han sortit de casa, tot i les baixes temperatures, per donar una ullada i fotografiar-se amb la il·luminació festiva d’enguany, on predominen els colors daurats i rogencs. Fins ara, les valoracions de la ciutadania són positives. Entre els guanyadors s’hi troben les projeccions del Mercadal, l’arbre, i, sobretot, l’estrella que el culmina.

A més, es preveu que aquest Nadal sigui el del retorn de la joia i l’alegria a les cases, fet que propiciarà l’augment de les compres i dels regals. Són molts els reusencs que ja preparen unes festes farcides de detalls amb els amics i familiars, per contrarestar els mesos de tancaments i pandèmia.

Qui també ha sortit a passejar aquest cap de setmana ha estat el Geni del Nadal de Reus, juntament amb el seu equip de fullets. Ho faran, també, els pròxims tres dissabtes previs al dia de Nadal, on continuaran regalant als infants amb qui es trobin un dibuix per pintar a casa. Aquells nens i nenes que aconsegueixin col·leccionar les quatre làmines repartides, podran lliurar-les a l’espai Gaudí de la plaça del Mercadal i optaran al premi del Nadal a Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades