Back to top

La primera fase de la Lliga Europea, a l'abril

La Lliga Europea va agafant forma. En una primera fase de tres grups de tres equips, els primers i el millor segon es classificaran per la Final Four. La primera ronda es disputarà entre el 9 i l'11 d'abril, mentre que la lluita pel títol serà el 14 i 15 de maig. Les seus encara estan per determinar.

El cap de setmana del 9-10-11 d'abril és la data escollida pel World Skate Europe-Rink Hockey per celebrar la primera ronda de la Lliga Europea. Tres grups de tres equips es disputaran les quatre places per la Final Four: els primers i el millor segon, disputaran la fase final de la competició. 

La Lliga Europea té tres caps de sèrie. L'Sporting Club de Portugal, vencedor de la Lliga Europea 2018/2019; el Porto com a campió portuguès; i el Barça com a guanyador de l'OK Lliga. Els altres sis equips es repartiran en qualsevol grup a través d'un sorteig pur. Des de l'Associació Europea de Clubs d'Hoquei celebren que el format de competició sigui aquest. 

reus deportiu

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Els participants 

D'aquesta manera, quatre equips de l'OK Lliga -Reus, Noia, Liceo i Barça- i cinc de portuguesos -Benfica, Oliveirense, Porto, Sporting i Barcelos- lluitaran per emportar-se el títol de millor equip europeu d'hoquei patins.

Paraules clau:

Notícies relacionades