Back to top

La Pubilla de Cambrils, escollida Pubilla de Tarragona i 4a Dama d’Honor de Catalunya

A partir d’ara i durant tot un any, Paola Ramírez representarà les comarques de Tarragona en els actes del Foment de les Tradicions Catalanes arreu de Catalunya i d’Andorra

La Pubilla de Cambrils, Paola Ramírez, ha estat escollida Pubilla de les comarques tarragonines i 4a Dama d’Honor de Catalunya al certamen d’Elecció del Pubillatge de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a Falset. La pubilla cambrilenca va participar en l'esdeveniment acompanyada de les Damisel·les Alba Queral, Aina Cruz i Iris Miró i del Fadrí Marc Robert. 

A partir d’ara i durant tot un any, Paola Ramírez representarà les comarques de Tarragona en els actes del Foment de les Tradicions Catalanes arreu de Catalunya i d’Andorra. La jove va ser escollida pubilla de Cambrils durant l’acte de la Festa del pubillatge celebrat a la Torre del Llimó el passat 22 de maig.  

Elecció del Pubillatge de Catalunya

L’Elecció del Pubillatge de Catalunya és un certamen organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes, que és una entitat que vetlla per les tradicions catalanes i promociona el pubillatge. L’esdeveniment, en el que poden participar totes les pubilles i hereus de Catalunya amb títol vigent, se celebra anualment en una ciutat diferent i serveix per escollir la Pubilla i Hereu de Catalunya i una Pubilla i Hereu de cada demarcació territorial, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.  

Enguany el certamen s’ha celebrat a Falset el cap de setmana del 18 i 19 de novembre, amb la participació de més de 80 candidates i candidats a Pubilles i Hereus provinents de 40 municipis de Catalunya. 

El dissabte, durant el matí i fins a l’hora de dinar, el pubillatge candidat va dur a terme els exàmens escrit i oral, i la jornada va acabar amb el sopar de gala. Diumenge tot el pubillatge van desfilar amb una cercavila per Falset acompanyat dels seus representants locals i seguidament es va procedir a celebrar la proclamació del pubillatge nacional, a les 12 del migdia a la plaça de la Quartera de Falset.  

pubillatge

Paraules clau:

Notícies relacionades