Back to top

La segona fase dels Bons Reus, en marxa

A partir del 4 de novembre i fins a l'1 de desembre es podran descarregar prop de 39.000 descomptes de 5 euros. La nova edició torna a anar dirigida als empadronats de Reus, majors de 18 anys.

L'Ajuntament de Reus posa en marxa la segona Fase dels Bons Reus. Des del 4 de novembre fins a l'1 de desembre es podran descarregar prop de 39.000 descomptes de 5 euros que es tornen a posar en circulació, ja que no s'havien descarregat o havien quedat caducats. La campanya torna a estar dirigida als empadronats a la ciutat, majors de 18 anys.

La principal novetat és la inclusió dels establiments d'alimentació. La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Montserrat Caelles, destaca que "els establiments del sector de l'alimentació, que es trobin registrats a la base de dades d'activitats del consistori i no poden tenir un nombre de treballadors superior a 50".

Un impacte econòmic de més d'1 milió d'euros

Asseguren que, en la primera fase dels Bons Reus, el 45% d'aquests s'han destinat al sector de la moda, mentre que el camp de la restauració ha rebut un 11% dels descomptes. Calculen que, de mitjana, cada bon ha generat una compra de 25 euros. En total, situen l'impacte econòmic a la ciutat en 1.023.326 euros.

Des del consistori reconeixen que els Bons Reus es volien obrir a fora vila. Davant de les noves restriccions de mobilitat, han decidit ajornar aquesta opció.

Paraules clau:

Notícies relacionades