Back to top

La Simfònica de Reus fa vibrar el Bartrina amb un tribut a Queen

La Banda Simfònica de Reus commemorava aquest dilluns els seus 15 anys de recorregut

La Banda Simfònica de Reus commemorava aquest dilluns els seus 15 anys de recorregut, amb el seu tradicional concert aniversari del 3 de gener. Ho feia al Bartrina, on fa poc també celebraven un exitós concert de Santa Cecília. Tot i la inestabilitat generada per la pandèmia, gairebé totes les localitats estaven exhaurides. La vetllada començava de la mà de la Banda Juvenil Simfònica de Reus, qui feia un repàs dels grans temes de pop-rock de Whitney Houston o The Beatles.

Tot seguit, es desinfectava l’escenari i entrava en escena la Banda Simfònica de Reus amb el seu tribut als grans protagonistes de la nit: Queen. Aquesta era la seva aposta per celebrar els seus quinze anys de trajectòria. A kind of magic, Somebody to love o I want to break free eren alguns dels temes més celebrats pel públic, que va exhaurir gairebé totes les localitats i va viure el concert amb molta emoció. Però la banda no va actuar sola, també va comptar amb l’ajuda d'Aco ,guitarra del Laboratori Musical, d’un baix i de la veu de Dani Luaces.

Banda Simfònica de Reus

Per la banda, el 2021 va començar amb trobades en grups reduïts, però tot va anar millorant i es van poder celebrar els concerts de primavera, estiu i Santa Cecília. De cara al 2022 esperen poder treballar a bon ritme, sobretot de cara a l’estiu, quan tenen previst tornar a participar en el Concurs Mundial de Kekrade, als Països Baixos. Allà asseguren que deixaran el nom de Reus en un bon lloc.

Paraules clau:

Notícies relacionades