Back to top

La tardor al Bartrina continua l'aposta per la proximitat

Des de música en directe fins a dansa contemporània i temes d’amor i salut mental, sense oblidar l’any Ferrater, és el que es podrà gaudir al Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina programa una tardor amb propostes musicals i teatrals impulsades per talent i companyies del territori. Les temàtiques aniran des de la salut mental fins a l’amor. El Bartrina comptarà amb festivals, com ara el PSICURT, de curtmetratges, el COS, que aposta pel moviment i el teatre gestual, o el Memorimage, de cinema amb imatges d’arxiu. També hi haurà lloc per a la música, des d’òpera bufa en català fins a concerts emmarcats dins el Festival ACCENTS, i la petjada de l’any Ferrater estarà present a la programació del teatre, amb el concert In Memoriam. De l’amor i del temps.

La renovació dels abonaments es podrà fer a partir del 21 de juny i el dia 28 de juny s’obrirà el termini per a nous abonaments. La venda d’entrades començarà el dia 5 de juliol.

Programació

Durant el trimestre de Tardor 2022 es podran veure al Teatre Bartrina 14 espectacles, a més del Projecte Bartrina i del Bartrina Territori Creatiu.

Hi haurà 5 propostes de música, tres de les quals vindran de la ma del Festival Accents (Mishima, La habitación Roja i Maria Jaume). Les altres dues seran un concert dedicat a l’Any Ferrater, “In Memoriam”, i Aupa Strings, per commemorar els 400 anys del Gremi de la Construcció del Baix Camp i en col·laboració amb la Cambra de Comerç.

S’han programat tres espectacles familiars amb la companyia Campi qui Pugui, la Cia La Baldufa Teatre i la Cia Capicua. I 6 espectacles per a tots els públics: “Il teatro allà Moda” (òpera bufa), “Mare de sucre”, “L’Oreneta” i “El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai”.

El Projecte Bartrina es farà els dies 17 i 18 de setembre i 1, i 2 d’octubre. I destaca també una producció del Bartrina Territori Creatiu, titulada “Roser”, amb la companyia Les Artistes Locals.

Durant la Tardor hi haurà tres festivals de referència per a la ciutat: el Psicurt, VII Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental del 6 al 9 d’octubre; el COS, del 21 al 23 d’octubre, i el Memorimage Festival Internacional de Cinema de Reus a partir d’imatges d’arxiu, del 9 al 12 de novembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades