Back to top

La telemedicina arriba per quedar-se

L'empresa Salut i Treball (SIT) ja fa mesos que ha adoptat aquesta nova manera de fer medicina en les seves consultes quotidianes.

Des de l'arribada de la pandèmia, l'ús de les videotrucades s'ha convertit en un habitual. Sense voler-ho, aquesta nova manera de comunicar-nos ens ha portat a noves rutines. I entre elles també es troba la d'anar al metge. L'empresa Salut i Treball (SIT) ha implementat aquesta telemedicina, sobre la qual asseguren que ha arribat per quedar-se.

Les cites mèdiques a distància s'han convertit en el dia a dia de molts professionals de medicina. I és que en 10 minuts i sense haver de sortir de casa es poden resoldre consultes rutinàries. 

Un sistema complementari a la medicina tradicional 

Malgrat que des de SIT es mostren a favor de la telemedicina i asseguren que ha arribat per quedar-se, també alerten que es tracta d'un sistema complementari a la medicina tradicional. 

Existeixen estris, com fonendoscopis amb Bluetooth que permeten auscultar-nos a nosaltres mateixos i que el professional senti el so des de l'altre costat de la pantalla. 

En definitiva, una nova manera d'entendre i experimentar la medicina que, malgrat que sembli ciència-ficció, ha arribat per quedar-se.

Paraules clau:

Notícies relacionades