Back to top

La Unió de Botiguers torna a la Cambra de Comerç de Reus

Han signat un acord amb el qual l'entitat comercial traslladarà la seva seu a les instal•lacions de la Cambra de Comerç.

La Cambra de Comerç de Reus i la Unió de Botiguers de la ciutat, a través dels seus presidents, han intercanviat signatures per unir-se amb un acord de col•laboració. Als anys 90, la Unió de Botiguers va decidir marxar de la Cambra i ara quasi tres dècades més tard, hi torna. 

Trasllada la seva seu a la Cambra de Comerç

Ambdues entitats celebren aquest retorn que tindrà lloc a partir del mes de febrer amb el trasllat de la seva seu. Amb el nou acord de col•laboració, la Unió de Botiguers gaudirà de les instal•lacions de l'ens cameral i dels serveis que aquest ofereix. Segons l'entitat comercial, un dels objectius que els ha motivat a fer el pas és poder oferir un millor servei als seus associats i associades. 

'Sumar esforços i treballar conjuntament'

ubr

En aquest sentit, la Unió de Botiguers encara una nova etapa amb la intenció de treballar conjuntament amb la comissió de comerç de la Cambra i poder reforçar el comerç de proximitat en uns moments que tal com detallen, són 'més que complicats' per al sector.

Paraules clau:

Notícies relacionades