Back to top

La Universitat Rovira i Virgili aposta per la mobilitat sostenible

La "Jornada de Mobilitat Sostenible com a Factor de Competitivitat més enllà del Municipi" ha comptat amb sis ponències amb l'objectiu de donar a conèixer un model de mobilitat sostenible pel territori.

Diferents experts i expertes relacionats amb l'àmbit de la mobilitat, l'urbanisme, l'economia i la gestió territorial han realitzat un seguit de ponències a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV en el marc de la "Jornada de Mobilitat Sostenible com a Factor de Competitivitat més enllà del Municipi".

L'objectiu principal és aportar coneixement sobre el model de mobilitat sostenible al territori per garantir la sostenibilitat i eficiència, i respondre als reptes de la mitigació del canvi climàtic, però una de les coses més importants que es proposen és conscienciar a la ciutadania de la importància de formar part del canvi.

Programa Mobilitat

La directora de la Càtedra pel foment de la Innovació Empresarial de la URV, Mercedes Teruel, ha destacat la importància de "donar a conèixer a la ciutadania quin és l'impacte mediambiental que estem fent al nostre medi ambient i que podria estar hipotecant el nostre futur".

La jornada s'ha desenvolupat de forma presencial però també s'ha ofert la retransmissió en streaming per poder garantir l'aforament limitat. En total una seixantena de persones són les que han seguit a través del canal de Youtube les ponències i al final de cada exposició han pogut realitzar preguntes als experts.

L'acte s'ha organitzat conjuntament des de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial i la Càtedra URV-Dow de Desenvolupament Sostenible de la Universitat Rovira i Virgili i amb el suport econòmic de Diputació de Tarragona i de l'empresa Dow Chemical.

Paraules clau:

Notícies relacionades