Back to top

La URV congela el trasllat de medicina al Campus Bellissens

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras, en declaracions al 'Notícies Vespre' de Canal Reus, ha assegurat que sense finançament extern, prefereix no posar en risc la tresoreria. Per tot plegat, s'ha decidit paralitzar el projecte d'una nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut a Bellissens.
Maria José Figueras, al plató de Canal Reus

La URV congela la construcció de la nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut que s'havia d'edificar al Campus Bellissens. Maria José Figueras, la rectora de la universitat, assegura que no es pot llençar a la piscina en una obra que considera cabdal, però que també titlla de cara. De fet, Figueras segueix el mateix criteri que en les obres de construcció de la nova Facultat de Psicologia, que abans de les eleccions que la van portar a dirigir la universitat, ja s'havien iniciat al Campus Catalunya. 

La rectora havia defensat, feia mesos, la necessitat de buscar finançament extern, probablement en forma de fons europeus. Ara ha confirmat a Canal Reus que fa poques setmanes, li va comunicar a l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, la seva intenció de congelar el projecte fins que arribin aquestes ajudes econòmiques externes. 

En el cas de la Facultat de Psicologia, Maria José Figueras, també reitera que tot i que no tenen la dotació pressupostària per impulsar les obres, sí que existeixen els diners per adequar l'espai que actualment ocupen els alumnes dels estudis en psicologia a Sant Pere i Sant Pau, i que d'aquesta manera, esperen solucionar els problemes i les queixes dels usuaris, que critiquen que les instal·lacions estan obsoletes. 

Entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades