Back to top

La vaga de Renfe afecta també els usuaris de Reus

Els trens amb alteracions més notables han sigut els de primera hora de matí que fan el recorregut Reus - Barcelona, els R-14 i R-15.

Ja són dos els dies acumulats de retards i trens cancel·lats que es produeixen a Rodalies per la vaga dels maquinistes de Renfe. Després d'un dijous caòtic, sobretot el viscut a la capital catalana, sindicats i empresa continuen acusant-se mútuament per la manca del servei prestat. Segons Renfe, més de 100.000 usuaris es van veure afectats aquest dijous, durant el primer dia de vaga.

En el cas de Reus, els trens amb més afectació han sigut els de primera hora de matí que fan el recorregut Reus - Barcelona, els R-14 i R-15. Els serveis mínims han provocat que hi hagi retards de trens i que a més, els pocs que han pogut viatjar, anessin excessivament plens, per la qual cosa molta gent s'ha trobat que no han pogut pujar-hi perquè les portes estaven col·lapsades.

Obres per implementar el tercer carril del Corredor Mediterrani

A tot això se suma que Renfe ha anunciat aquest divendres al matí la modificació del servei entre Torredembarra i Cambrils, que també afecta Reus, entre aquest divendres i diumenge que ve, perquè s'han de fer obres per implementar el tercer carril del Corredor Mediterrani que està realitzant Adif. Unes obres que alteraran també alguns trens de demà dissabte de Reus, que tindran un servei alternatiu per carretera fins a Sant Vicenç de Calders.

Paraules clau:

Notícies relacionades