Back to top

La Vitxeta ja llueix el vestit nou

Sis anys després del darrer canvi de roba, Reus Transport ha pagat un vestit nou a l'emblemàtica geganta reusenca per celebrar els 25 anys de l'empresa municipal.

Passaven pocs minuts de les sis de la tarda, i en aquell moment, un autobús de Reus Transport ha arrancat el motor per donar pas a la Vitxeta amb el seu nou vestit al bell mig de la plaça de la Llibertat. Es tracta d'una vestimenta groga mostassa, un color inspirat en el dels vehicles de l'empresa municipal, qui ha pagat el vestit en motiu dels 25 anys de la seva creació.

Com bé sent habitual en els últims vestits, l'encarregat d'idear la nova indumentària de la Vitxeta ha estat Josep Maria Casas d'El Barato, a qui se'l veia satisfet de la feina feta. Fins ara la geganta portava un vestit blau que es va estrenar l'octubre del 2017

T'agrada el nou vestit? Vota l'enquesta

vitxeta

Cercavila fins al Mercadal

Per cloure l'acte, tant la Vitxeta com el Vitxet han fet gaudir als més petits amb els seus balls, i han marxat en cercavila fins a l'Ajuntament. El vestit, encarregat a principis d'abril, s'ha hagut d'estrenar aquest dimecres a la tarda perquè dijous és Corpus, i la Vitxeta sortirà amb la resta de Gegants de Reus a celebrar la festivitat.

Un reportatge extens per Sant Pere

Canal Reus ha enregistrat bona part del procés de creació del vestit, visitant el taller de Casas en més d'una ocasió. Unes imatges que es convertiran en un reportatge llarg que es podrà visionar per la Festa Major de Sant Pere.

Paraules clau:

Notícies relacionades