Back to top

L’adeu de Montserrat Vilella a l’Ajuntament de Reus

En el plenari d’aquest divendres al matí, Vilella s’ha acomiadat del seu escó per centrar-se en la direcció general d’Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat, càrrec que ocupa des de fa més de 8 mesos.

El plenari del mes de febrer ha començat carregat d'emoció, sobretot pel grup municipal de Junts per Reus, que acomiadava una de les seves cares visibles des que l'espai convergent va arribar al govern amb Carles Pellicer com a alcalde el 2011. Montserrat Vilella, que sempre ha ocupat el càrrec de regidora de Benestar Social, s'ha acomiadat amb un extens discurs, fent pinzellades del seu pas per la regidoria i recordant a tothom amb qui ha coincidit en el seu pas pel número u de la plaça del Mercadal.

Un comiat que ha donat pas als portaveus dels diferents grups municipals que més enllà de la feina feta, han agraït de forma personal el tracte rebut per Vilella. Més punyents han estat el PSC i la CUP, que sí que han volgut criticar alguns aspectes de la gestió de la regidora sortint. Vilella assegura que, per ara, deixa la primera línia de la política municipal, i per això, l'opció de ser el relleu de Pellicer al capdavant de l'espai convergent, s'esvaeix.

El que queda per aclarir ara és qui ocuparà el seu escó al plenari i la seva responsabilitat al capdavant de la regidoria de Benestar Social. Tot i que l'alcalde ha assegurat que ho anunciaran durant els pròxims dies, tot apunta al fet que serà Pere Aluja, número 9 de la llista de Junts a les darreres eleccions. Aluja també està relacionat amb l'àmbit de la discapacitat i és una figura que es veuria amb bons ulls des de l'òrbita de l'assemblea local de Junts per Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades