Back to top

L'aeroport de Reus viu un espectacle de flamenc

L'actuació forma part del projecte 'Aena amb la música' que promou la cultura, de forma melòdica, als aeroports d'arreu de l'Estat.
musics aeroport

Uns 150 passatgers del vol Reus - Londres Stansted s'han vist sorpresos per l'actuació musical de Lidia Mora & Ruselito. Una cantaora i un guitarrista del Taller de Músics de Barcelona que han interpretat un seguit de temes d'estil flamenc.

'Aena amb la música'

El projecte arriba per primera vegada a l'aeroport reusenc, després d'haver passat per diversos aeroports de l'Estat espanyol. La iniciativa, amb l'objectiu de promoure la cultura musical, ja ha comptat amb un recital d'òpera de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i ha difós el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona.

AENA

La terminal renovada

L'actuació de flamenc ha tingut lloc a les portes 8 i 9 de la nova terminal reusenca que s'ha inaugurat fa unes setmanes. Tal com explica el director de l'aeroport de Reus, Juan Crespo, aquesta zona compta amb 1.600 metres quadrats i forma part de la primera fase d'obres. Les portes d'embarcament 8 i 9 són les úniques que s'utilitzen durant aquesta temporada d'hivern. Els passatgers poden accedir a les noves instal·lacions des de l'actual zona de facturació a través d'un corredor habilitat amb una cabina de control de passaports.

Previsió de les obres

La finalització de les obres d’ampliació de l’Edifici Terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d’euros, està prevista per la pròxima primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d’estiu.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades