Back to top

L'Ajuntament prioritza les inversions en mobilitat pel que resta de mandat

Així ho ha manifestat l'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, que ha remarcat la voluntat d'acabar la legislatura amb les avingudes de Charles Darwin i de l'Esport enllestides.
L'avinguda de Charles Darwin en el seu estat actual

Asfaltar i construir les avingudes de Charles Darwin i de l'Esport és el repte que es marca l'actual equip de govern de Cambrils pel que resta de mandat. Així ho ha assegurat l'alcaldessa de la localitat costaner, Camí Mendoza, en una visita al programa setmanari de Canal Reus Televisió sobre l'actualitat del municipi, Avui Cambrils.

El primer projecte, ja pressupostat per enguany amb 300.000 euros, és el de l'avinguda Charles Darwin, que ha de servir per connectar la nova estació de trens amb el municipi. L'objectiu de l'equip de govern, segons l'alcaldessa, és el de desenvolupar l'avinguda de l'Esport en els dos anys que encara resten de legislatura i connectar també el polígon amb el nucli de població. "La de l'avinguda de Charles Darwin és una obra que esperem començar, més que res per la proximitat de la posada en funcionament de la nova estació. Per tant, aquesta és la prioritat i a continuació, si poguéssim l'avinguda de l'Esport", ha assenyalat l'alcaldessa.

Respecte la polèmica pel tancament de les dues línies de P3 a Cambrils pel pròxim curs, Mendoza descarta actuar per evitar el tancament però sí que garanteix una instància a la Generalitat per a la reducció de les ràtios. "De cara al pròxim curs volem instar a la Generalitat i fer els passos que calgui, potser amb altres municipis, per a veure si aconseguim que es baixin les ràtios com las d'aquest curs, que ha estat de 23 i no de 25", ha remarcat.

En la seva visita als estudis d'aquesta casa, l'alclaldessa també ha ratificat la voluntat de continuar acollint el Mundialet de futbol però ha defensat que encara s'ha de parlar amb el Club d'Atletisme Cambrils i la resta d'afectats per la pista, per tal de trobar consens.

Paraules clau: