Back to top

L'Ajuntament resol el 94% de les sol·licituds d'ajut pel menjador escolar

El termini per demanar l'ajut va finalitzar amb 4.282 sol·licituds, 258 més que en la convocatòria anterior

Els centres educatius i les famílies que van sol·licitar l'ajut de menjador escolar durant els passats mesos de maig i juny, pel curs 2022-2023, rebran aquesta setmana els llistats amb les resolucions i un SMS amb l'enllaç del decret de resolució. Aquests cobreixen el cost total o parcial del servei i complementen els que atorga la Generalitat de Catalunya.

El termini per demanar l'ajut va finalitzar amb 4.282 sol·licituds, 258 més que en la convocatòria anterior. Una setmana abans de donar el tret de sortida al nou curs escolar, l'Ajuntament de Reus ha afirmat que el 72% de les rebudes han estat resoltes de manera favorable, mentre que el 22% han estat denegades i el 6% encara es troba pendent de resolució.

Reus és dels pocs municipis de Catalunya que gestiona aquests ajuts, prioritzant així l'alumnat de les famílies en situació de vulnerabilitat social. El cost total entre la Generalitat i l'Ajuntament de les resolucions resoltes en aquesta primera comissió és de 2.924.905€. 561.089€ (19% del total) per part de l'Ajuntament i 2.363.816€, un 81%, per part de la Generalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades