Back to top

L'alcalde condemna els aldarulls de la concentració contra el toc de queda

Carles Pellicer, alcalde de Reus, apel·lat al sentit cívic i a la responsabilitat de la ciutadania

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha comparegut aquest dijous, 29 d'octubre en roda de premsa per condemnar la concentració convocada ahir al vespre en protesta contra el toc de queda, i que va acabar amb aldarulls, amb diversos contenidors cremats i altres danys al mobiliari urbà i privat; i 23 identificats per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

Defensem i defensarem sempre i amb total convicció els drets fonamentals de la ciutadania: la llibertat d'expressió, la llibertat de manifestació i el dret de protesta. Però concentracions com la d'ahir són una irresponsabilitat. Aldarulls com els d'ahir són inadmissibles. Perquè comporten un greu problema de seguretat i generen un greu problema de salut pública. En l'actual context de pandèmia, posen en risc la seguretat de les persones que hi participen i ens posen en risc a tota la ciutadania de Reus”, ha afirmat Pellicer.

Acompanyat de la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, l'alcalde ha apel·lat al sentit cívic i a la responsabilitat de la ciutadania: “És hora de ser forts, perquè la situació epidemiològica és greu. I les mesures que s'han pres i les que es prendran, són importants. Hem de respectar-les. Per preservar la nostra salut, i la salut de la gent del nostre entorn”.

“Som conscients que les mesures de prevenció de la pandèmia són dures. Compartim el patiment dels més vulnerables; compartim el sentiment de la ciutadania, dels empresaris, dels treballadors; I entenem la seva frustració”, ha continuat l'alcalde. I ha afegit: “la manera de fer front a la pandèmia ha de ser amb calma, amb serenitat, amb responsabilitat i amb l'actitud cívica que sempre ha definit la nostra identitat com a reusencs”.

Paraules clau:

Notícies relacionades