Back to top

Les agències de viatges preveuen un estiu millor que el del 2019

Les illes balears continuen sent un dels destins preferits per les famílies aquesta època de l'any, tot i que si es vol viatjar més lluny, els destins que més despunten són Nova York, Tailàndia o el Japó.

Les agències de viatges anticipen un estiu amb molt bones xifres. De la mateixa manera que es va viure l'any passat, quan es va poder tornar a viatjar amb normalitat i sense restriccions, es preveuen xifres millors que les del 2019, l'any abans que esclatés la pandèmia.

Tot i que la inflació també està passant factura en aquest sector, amb un encariment sobretot dels bitllets d'avió, que han pujat entre un 10 i un 15% respecte ara fa un any, viatjar és menys car que anys enrere, gràcies al fet que els preus avui en dia són molt més competitius i hi ha molta oferta disponible.

Com a destins més propers les illes balears continuen triomfant, tot i que si es prefereix viatjar per Europa, estan molt de moda destins com París, Londres, Amsterdam, Praga o les illes Açores. I pel que fa a la llarga distància, Nova York, Tailàndia, Vietnam, Japó, Sri Lanka o Tanzània continuen despuntant molt. Afortunadament, però, l'època de viatjar ja no és tan estacional com abans, i en general s'està veient que la gent ja viatja tot l'any.

Tot i això, la programació d'estiu ja està bastant avançada i aquests mesos el que s'està contractant són viatges de cara a la segona part de l'any, pels ponts o per les vacances de Nadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades