Back to top

Les Borges del Camp arrenca la Festa Major amb la tronada

A les 13.00 h d'aquest dilluns ha petat la tronada que dóna el tret de sortida a una jornada intensa i emotiva. El punt culminant serà l'arribada de la Mare de Déu de la Riera, que es podrà seguir per Canal Reus.

Mesures de seguretat per accedir a la plaça, aforament limitat i pistoles per prendre la temperatura. Aquesta ha estat l'escenari a la plaça de l'Església de les Borges del Camp aquest dilluns al migdia, per viure l'encesa de la tradicional tronada. Una tronada de reguera de pólvora a terra, amb trons i amb una traca final que s'ha acabat convertint en una traca aèria. 

Desenes de veïns i veïnes del municipi han gaudit de la tronada i, després, dels balls dels gegants del municipi, que duien la mascareta amb motius del municipi. 

Gegants de les Borges del Camp

Directe a Canal Reus

Aquest dilluns dia 7 de setembre, a partir de les 22.00 h, es podrà gaudir del moment més important de la Festa Major de les Borges del Camp, l'arribada de la Mare de Déu de la Riera. Un esdeveniment que enguany també s'haurà de viure amb mesures de seguretat, i per aquest motiu, Canal Reus l'oferirà en directe, per evitar que la gent s'aglomeri en un dels actes més estimats al municipi. 

Paraules clau:

Notícies relacionades