Back to top

Actes a Reus amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Alguns seran presencials mentre que d'altres es podran seguir en directe pel web reus.cat.

La lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec de l’escriptora Marta Magrinyà i Masdéu, centrarà l'acte institucional de l'Ajuntament per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Reus, l’11 de setembre. Degut a les restriccions sanitàries, la celebració no estarà oberta presencialment a la ciutadania, tot i que es podrà seguir en directe pel web reus.cat. L’acte principal s’ha traslladat aquest any al Saló de Plens de l’Ajuntament però, al llarg del matí, es faran les tradicionals ofrenes florals a la plaça del Baluard.

Ofrena institucional

L’ofrena per part de les entitats ha estat organitzada en trams horaris per evitar aglomeracions. Així, cada entitat participant tindrà assignada prèviament per part de l’Institut Municipal Reus Cultura una hora concreta per realitzar l’ofrena.

Calendari d'actes:

  • A partir de les 10:00h al Saló de Plens de l’Ajuntament. Glossa institucional a càrrec de Marta Magrinyà amb benvinguda prèvia i parlaments a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó.
  • A continuació, al Saló de Plens, Cant dels Segadors amb Jordi Varela i Helena Tarragó.
  • Tot seguit, sortida a peu cap a la plaça del Baluard i ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals.
  • A partir de les 10:40h Ofrena per part de les entitats de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades